4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 11 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed9%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Professioneel

Rated 5,0 out of 5
5 februari 2024

Heel fijn gesprek waarin alle klachten één voor één besproken werden en uiteindelijk advies van behandeling werd voorgesteld. Kon er direct mee naar m’n huisarts. Er was aandacht voor de fysieke, emotionele en seksuele kanten van hormoon schommelingen. Nynke is op de hoogte van recente ontwikkelingen en behandeling en onderzoek. Ze is ook nog eens super enthousiast en gezellig. Ik had een online gesprek wat heel praktisch was en niet minder persoonlijk. Ook reacties op vragen naderhand. Top!

Maartje van Frankenhuijsen
Geverifieerd

Heel fijn en goed geholpen

Rated 5,0 out of 5
3 februari 2024

Ik ben bij Nynke geweest vanwege hormonale klachten. In 2 afspraken heb ik van Nynke ontzettend veel informatie gekregen en een advies passend bij mijn klachten. Daarnaast heb ik mij door Nynke heel erg gesteund en begrepen gevoeld door haar kundigheid en fijne contact.

Sien
Geverifieerd

Fijn geholpen

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2024

Ik ben een aantal keer bij Nynke geweest en ben heel goed geholpen. Ze legt alles goed uit en bied meerdere handvatten aan. Je kunt heel fijn en gezellig met haar praten. Het voelt vertrouwd.

P

Waardevol consult bij sympathieke Nynke

Rated 4,0 out of 5
27 januari 2024

Nynke is sympathiek en ontvangt je warm. Neemt alle tijd om alle klachten te noteren. Informeert helder over de veranderingen in je lijf en de gevolgen daarvan en brengt een advies mét keuze opties uit. Ik heb het al erg prettig en waardevol ervaren.

Jorijn
Geverifieerd

Info en zorg sluiten op elkaar aan

Rated 5,0 out of 5
15 januari 2024

Serieus genomen, gehoord en professioneel ondersteund om naar oplossingen te zoeken.

Veel dank!

Monique Kuijlaars

Verhelderend!

Rated 5,0 out of 5
11 januari 2024

Na een consult bij de huisarts was het voor de huisarts duidelijk dat ik overgangsklachten heb, ze raadde mij Nynke aan; “zij kan je alles erover vertellen en geeft heel goede tips en adviezen”.

Na m’n eerste consult bij Nynke viel alles qua klachten bij mij op z’n plek en kreeg ik concrete en fijne tips om wat aan de overgangsklachten te doen.

Mijn klachten zijn sindsdien sterk verminderd en kan ik verder aan de slag om zo gezond mogelijk ouder te worden in een andere fase.

Yvonne
Geverifieerd

Ontzettend prettig informatief én praktisch consult

Rated 5,0 out of 5
23 december 2023

Ik ben zeer positief over het consult bij Nynke. Voor mij was dit consult deels bedoelt om vage klachten te duiden en deels preventief over wat me te wachten staat. Nynke heeft heel duidelijk uitgelegd wat er allemaal gebeurt in je lichaam ,

Ook geeft ze praktische adviezen en tips. Ze stelt de juiste vragen en ik ben echt een stuk wijzer en beter toegerust .

Loes
Geverifieerd

Goed advies

Rated 5,0 out of 5
16 december 2023

Via een collega bij Nienke terecht gekomen. Ben blij met haar deskundig advies en de tips. Inmiddels een paar weken verder en de geadviseerde medicatie bevalt goed. Ik heb minder opvliegers, slaap beter en voel me ook beter!

Birgitte

Fijn geholpen met helder advies

Rated 5,0 out of 5
15 december 2023

Het was een heel prettig consult. Helder antwoord en advies gekregen waar ik meteen mee verder kon. Ik zou zeggen: elke vrouw moet zichzelf een afspraak gunnen.

Aimée
Geverifieerd

Geen opvliegers meer

Rated 5,0 out of 5
15 december 2023

Ik sliep al zo lang niet meer door die opvliegers, was wanhopig. twee keer bij Nynke geweest en ben zo blij met het behandelplan. Voel me stukken beter

Rianne
Geverifieerd