4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed14%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Deskundig advies

4 juli 2024

Alles werd besproken en er werden veel

vragen gesteld om een zo goed mogelijk beeld van mij te krijgen. Waardoor uiteindelijk een goed advies kwam. Nu gestart met de geadviseerde supplementen. Hopelijk snel resultaat.

Susa
Geverifieerd

met goed advies konden mijn overgangsproblemen echt weggaan

3 juli 2024

Er werd verder gekeken en het totaalplaatje is besproken. Daardoor kon er goed advies gegeven worden met als resultaat dat mijn overgangsproblemen weg zijn. Door de juiste vragen te stellen, die niet gesteld werden bij de huisarts, kreeg ik inzicht in mogelijke oplossingen. Dit heeft echt geholpen en daardoor is mijn levenskwaliteit enorm verbeterd.

Ingrid
Geverifieerd

Fijne tips en adviezen!

1 juli 2024

Nienke heeft mij alle relevante info over de overgang duidelijk uitgelegd. (Op internet zie je door de bomen het bos niet meer…)

Er was alle ruimte voor mijn vragen. Ik ben met goede tips en adviezen naar huis gegaan en ik hoop haar over enkele maanden te kunnen vertellen dat mijn klachten zijn verdwenen!

Ester
Geverifieerd

Nynke, een fijne persoonlijkheid met goed luisterend oor.

17 juni 2024

Erg fijn!

Ga
Geverifieerd

Nynke weet oplossingen!

7 juni 2024

Een gesprek met een overgangsconsulente leek mij niet zo nodig, want wat overgangsklachten zijn wist ik al (maar al te goed), Ik wist niet dat voor zoveel klachten al oplossingen bestaan en dat je hierin zelf veel kunt doen en kiezen. Dankjewel Nynke voor je luisterend oor en alle nieuwe inzichten!

Yvonne
Geverifieerd

Rustgevend

18 mei 2024

Prettige gesprekken en veel fijne tips waar ik iets mee kan. Veel wist ik al, maar door nog aan de slag te gaan met bepaalde supplementen en paar kleine aanpassingen in mijn leven gaat het beter.

JT

Dit had ik eerder moeten doen..

14 mei 2024

2x bij Nynke geweest. Fijne gesprekken met haar gehad over mijn klachten. Heel verhelderend en voelde me echt gehoord. Voelde me vaak niet begrepen maar bij Nynke had ik na 5 minuten al het gevoel: “dit had ik eerder moeten doen”.

Marie-José
Geverifieerd

Betrokken en realistisch

13 mei 2024

In gesprek gegaan over of een switch in hormoonsuppletie zinvol is in verband met aanhoudend nachtzweten en gewrichtsklachten. Nienke luisterde goed en vroeg door. Gaf ook aan dat mijn klachten kunnen samenhangen met stress door verschillende life events. Ik ga op advies van Nienke wel overstappen van Lenzetto spray naar een pleister. En ik kreeg een paar handige tips mee voor als ik ‘s nachts drijfnat wakker word. Het was fijn dat ze zo met me mee dacht. Voelde me gehoord en gezien.

Daphne Lemmens
Geverifieerd

fijne inhoudelijke gesprekken

7 mei 2024

2 fijne gesprekken gehad met een goede uitleg op je persoonlijke situatie gericht. ook al heb je niet veel klachten, dan is het toch heel prettig om de gesprekken te hebben om de overgang nog beter door te kunnen komen.

Saskia
Geverifieerd

geweldig

2 mei 2024

Ik ben echt geholpen en weer een beetje op de rit, rustiger en slaap beter. Mijn overgangsklachten samen met ADHD zijn erg serieus genomen en adequaat op gerageerd.

s.bijnen
Geverifieerd