Wanneer begint de overgang nu precies? Moet ik een test doen om te weten of ik in de overgang zit? Zitten er ook voordelen aan de overgang?

Ik vertel je in drie kwartier feiten en fabels over de overgang. Hierna weet jij wat er in je lijf gebeurt in de overgang en waarom bepaalde klachten bij de overgang horen.

Een leuke en ontspannen presentatie over jouw lijf!

Groepsbijeenkomst ‘Dít is de overgang’

Wil je op een leuke en ontspannen manier de nieuwste inzichten op overgangs-gebied horen? En wil je het complete verhaal horen van hoe de overgang ontstaat en hoe en wanneer die weer overgaat? Dan is een bijeenkomst ‘Dít is de overgang’ iets voor jou!

De meeting is online en wordt maandelijks gegeven. Er zit vast een datum tussen die jou past.

Doe jezelf een plezier en boek een datum, het geeft heel veel energie om met andere vrouwen over de overgang te praten.

Duidelijk en praktisch

“Als je meer te weten wilt komen over de overgang moet je zeker bij Nynke aankloppen. Ik was zoekende en wist niet zo goed wat ik hiermee moest. Ik wist ook te weinig van af. Op aanraden van een vriendin ben ik met haar meegegaan naar een workshop die Nynke gaf.

De workshop was leerzaam, erg informatief en het was ook nog super gezellig. Nynke deed het zo enthousiast. Ze trok je mee in alle onderwerpen die gebaseerd zijn op wetenschap en ze liet goed zien wat feiten en fabels zijn door middel van een powerpoint presentatie.

Het is zeker een aanrader om bij Nynke een workshop te volgen over de overgang. Zo ontmoet je ook anderen die in dezelfde fase zitten, zodat je inziet dat je niet de enige bent met bepaalde problemen.”

Pui

Wat gaan we doen samen?

In drie kwartier loop ik met jou door de overgang en je krijgt zeker antwoord op onderstaande vragen:

  • Waarom kom je nu precies in de overgang?
  • Wat veranderingen in je lijf zijn tijdelijk en welke zijn blijvend?
  • Hoe kan je weten in welke fase van de overgang jij zit?
  • Welke klachten kunnen allemaal bij de overgang horen?
  • Hoe kan je zelf aan de slag met overgangsklachten?
Nynke 1

Tarieven

  • Kosten bijeenkomst: EUR 10,- (de bijeenkomst duurt 45 minuten). 
  • Na het boeken van het consult ontvang je een link om de bijeenkomst te volgen op het geboekte tijdstip.
  • Bij verhindering graag 24h van te voren bericht. Het betaalde bedrag wordt dan teruggestort. Bij een verzoek tot annulering minder dan 24h van te voren wordt er geen geld meer teruggestort.
Boek een bijeenkomst